Vrhunski svjetski brendovi na “Light + Building 2020”

Oko 2700 izlagača predstavit će svoje nove proizvode na “Light + Building 2020”, najvećem svjetskom sajmu tehnologije rasvjete i građevinskih usluga, u Frankfurtu od 8. do 13. ožujka 2020. Oni uključuju brojne vodeće svjetske marke u području rasvjete, sigurnosne tehnologije i elektro tehnologije, kao i automatizaciju domova i zgrada.

Ovi poznati dobavljači prikazivat će revolucionarne tehnologije i inovativne proizvode dizajnirane za povećanje učinkovitosti zgrada i poboljšanje korisničkog iskustva, kao i za udovoljavanje sigurnosnim zahtjevima. “Light + Building 2020” nudi jedinstven i sveobuhvatan pregled trenutnog tržišta.

Kako bi upotpunili sajam, organiziraju se brojna događanja, posebne emisije, vođeni obilasci i forumi stručnjaka. Obuhvaćene teme su, među ostalima, progresivna električna infrastruktura za punjenje, modeliranje građevinskih informacija, inovativni modeli usluga i funkcionalna estetika.

Vodeći svjetski sajam na svom području, Light + Building obuhvaća sve elektronički kontrolirane građevinske usluge i nastoji promovirati integrirano planiranje zgrada kako u stanovima, tako i u poslovnim prostorima.

Međunarodni sastanak za tržište rasvjete

Jedno od glavnih područja naglaska na “Light + Building 2020” tiče se trenutnih dizajnerskih trendova na tržištu rasvjete. Domaćin će izložiti svoje inovativne palete dizajnerskih i ukrasnih svjetiljki, kako za kuće i stanove, tako i za poslovne prostore. Također će biti prisutan veliki izbor tehničkih komponenti i opreme za osvjetljenje.

Prisutnost poznatih tvrtki kao što su Artemide, Bega, Erco, Fagerhult Group, Flos, Iguzzini, Martinelli Luce, Nimbus, Nordeon Group, Osram, Samsung, Seoul Semiconductor, Schréder, Signify, Tobias Grau, Trilux, Vibia Lighting i Zero označava široku paletu proizvoda za osvjetljenje.

Vrijeme za inteligentnu tehnologiju građevinskih usluga

Sektori elektrotehnike te automatizacija kuća i zgrada imaju ključnu ulogu u izgradnji. Sve intenzivnija kontrola električnih i elektroničkih instalacija povećava kvalitetu radnog mjesta i kuće. U “Light + Building” posjetitelji će moći otkriti veliki broj inovativnih tehnologija koje omogućuju istovremeno nisku potrošnju energije, visoku razinu komfora i nove dizajnerske ideje.

Biti će zastupljeni mnogi svjetski poznati brendovi u sektoru elektrotehnike i automatizacije kuća i zgrada. Izlagači poput ABB, Beckhoff, Busch-Jaeger, Dehn, Gira, Hager, Jung, Mennekes, OBO Bettermann, Phoenix Contact, Rittal, Schneider Electric, Siedle, Siemens, Stiebel Eltron, Wago i Warema svoje će inovacije prikazati u “Light + Building 2020”. A organizacije odgovorne za standarde u automatizaciji zgrada poput: LON, BACnet, Enocean, Z-val i KNX, pokazat će svoj doprinos razvoju pametnih zgrada budućnosti.

Intersec Building

Intersec Building, međunarodna platforma za tehnologiju povezane sigurnosti, dodaje još jedan veliki naglasak na show. Intersec Building u Hali 9.1, gradi mostove između teorije i prakse, uz pomoć međunarodnih čelnika na tržištu i poduzetnika. Ali čak i izvan Intersec Buildinga, na štandovima mnogih izlagača naći će se puno proizvoda i usluga koji se odnose na sigurnosnu tehnologiju. Intersec Forum je specijalistička konferencija koja nudi dodatni format za raspravu o trenutačnim dostignućima povezane sigurnosne tehnologije u automatiziranim zgradama.

Dobavljači sigurnosnih tehnologija zastupljeni na
“Light + Building” između ostalih, Abus, Assa Abloy, Axis, Gretsch-Unitas, Hikvision, Mobotix i Siemens. Što se tiče rasvjete u slučaju nužde, CEAG, Inotec, Gessler i RP-Technik prikazat će svoja najnovija rješenja.

“Light + Building” podržavaju vodeće strukovne udruge, Udruženje njemačkih proizvođača elektrotehnike i elektronike (Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie – ZVEI) i Njemačko udruženje za trgovinu električnom i informacijskom tehnologijom (Zentralverband der Deutschen Elektro- und Informationstechnischen Handwerke – ZVEH). Na izložbi su predstavljene obje udruge.

Dodatne informacije mogu se naći na: www.light-building.com

Light + Building održat će se od 8. do 13. ožujka 2020. u Frankfurtu na Majni.

Društvene mreže:

www.light-building.com/facebook

www.light-building.com/twitter

www.light-building.com/youtube

www.light-building.com/linkedin

www.instagram.com/building.technologies.messeffm

Osnovne informacije o Messe Frankfurtu:

Messe Frankfurt najveći je svjetski sajam, kongres i organizator događanja s vlastitim izložbenim terenima. S više od 2.600 zaposlenika na 30 lokacija, tvrtka ostvaruje godišnju prodaju od oko 733 milijuna eura. U bliskim smo vezama s industrijskim sektorima i učinkovito služimo poslovnim interesima naših kupaca u okviru poslovnih polja sajmova i događanja. Naš sveobuhvatan asortiman usluga – kako na licu mjesta, tako i putem interneta – osigurava da kupci širom svijeta uživaju u visokoj kvaliteti i fleksibilnosti prilikom planiranja, organiziranja i održavanja svojih događaja. Širok spektar usluga uključuje najam izložbenih prostora, izgradnju sajmova i marketing, usluge osoblja i hrane. Sa sjedištem u Frankfurtu, tvrtka je u vlasništvu Grada Frankfurta (60%) i države Hesse (40%).

Za više informacija posjetite web stranicu: www.messefrankfurt.com


Leave a Reply