LG PuriCare – nosivi pročišćivač zraka

SEOUL, 27. kolovoza 2020. – LG Electronics (LG) dati će novo značenje čistom, osobnom zraku uvođenjem PuriCare ™ nosivog pročišćivača zraka. Kao globalni lider u rješenjima za čisti zrak, LG je već dugo povezan sa zdravim životom i ova reputacija rezultirala je stvaranjem cijele nove kategorije nosive tehnologije pročišćivača zraka koja pruža novu razinu prijenosne zaštite.

LG PuriCare nosivi pročišćivač zraka rješava dilemu da su maske izrađene kod kuće upitne kvalitete. Nosivi pročišćivač zraka PuriCare koristi dva H13 HEPA filtera, slično filterima koji se koriste u proizvodima za pročišćavanje zraka.

Koristeći LG-jeva najnovija dostignuća u pročišćavanju zraka, zamjenjivi filteri visokih performansi omogućuju PuriCare opskrbu svježim, čistim zrakom u zatvorenom i otvorenom prostoru. Svojim dvostrukim ventilatorima i patentiranim respiracijskim senzorom, LG-ov nosivi pročišćivač zraka omogućuje korisnicima da uzimaju čist, filtriran zrak, dok respiratorni senzor detektira ciklus i volumen daha korisnika i u skladu s tim prilagođava dvostruke trostupanjske ventilatore. Ventilatori se automatski ubrzavaju kako bi se pomoglo usisavanje zraka i usporavaju kako bi se smanjio otpor pri izdisaju, kako disanje ne bi postalo naporno.

Ergonomski dizajniran na temelju opsežne analize oblika lica, LG PuriCare dobro leži na korisnikovom licu kako bi smanjio curenje zraka oko nosa i brade. Dizajn također omogućuje ugodno nošenje jedinice satima. Učinkovita i lagana baterija od 820mAh nudi do osam sati rada u niskom načinu rada i dva sata u visokom.

Štoviše, LG-ovo inovativno rješenje za osobni zrak dolazi s kućištem koje pomaže u održavanju higijene između različitih namjena. Opremljen UV-LED svjetlima koja ubijaju štetne klice, jedinstveni slučaj može čak napuniti masku i poslati obavijest mobilnoj aplikaciji LG ThinQ (Android / iOS) kada filtere treba zamijeniti za vrhunske performanse.

„Izmjenjivi pročišćivač zraka PuriCare uzbudljiv je dodatak našoj rastućoj liniji proizvoda dizajniranih za pružanje značajnih zdravstvenih i higijenskih koristi“, rekao je Dan Song, predsjednik tvrtke LG Electronics za kućanske uređaje i rješenja za zrak. “U vrijeme kada potrošači traže načine kako život učiniti sigurnijim i ugodnijim, važno je da možemo ponuditi rješenja koja dodaju mjerljivu vrijednost.”

Za IFA 2020, LG će tijekom mjeseca rujna predstaviti virtualnu izložbu koja će predstaviti svoje najnovije inovacije, uključujući LG PuriCare nosivi pročišćivač zraka. Posjetite www.lg.com/exhibition za više informacija.

Leave a Reply